Welkom op onze website

Herfst 2017,

We kunnen er niet omheen; groen is het codewoord voor het interieur.

Sla de woonbladen maar open of bekijk de online platformen of blogs met wooninspiratie, wat je daar ziet zijn vooral veel groene planten. Maar ook de Bromelia''s zijn in opkomst.

Met de boeketten is er ook iets aan de hand, ronde gevulde boeketten worden nog steeds gewaardeerd maar de vraag naar plukboeketten neemt enorm toe.

Boeketten waarin van ieder soort bloem er één of slechts enkele zitten. Die bloemen moet bijzonder zijn. De boeketten zijn geschikt in een losse stijl en bevatten geen groenvulling.

Beste mensen,

Welkom op deze pagina, sinds 1992 ben ik gevestigd met de bloemenwinkel in Abbekerk, en uitgegroeid tot een winkel die in de omtrek zijn bekendheid geniet.
Wij werken graag met seizoensproducten en natuurlijke materialen, maar staan open voor alles wat we tegenkomen in ons vakgebied.

En we maken foto's , zodat u kunt zien hoe onze boeketten , bloemstukken, eruit kunnen zien, wilt u bestellen, wij bezorgen in een groot deel van de regio zelf en we hebben een bezorgdienst, voor 12 uur besteld kan het de zelfde dag nog bezorgd worden, mits op voorraad, anders in overleg.

Wij zijn een lid van Euroflorist, een bloemenverzendorganisatie voor heel Nederland en de rest van de wereld!

Wilt u bestellen, dit kan telefonisch, via de mail of via de fax.

Graag tot ziens,
Nellie Bosstad

Bloembinderij Nellie
dorpsstraat 51   
1657AB    ABBEKERK
tel; 0229 581550
fax;0229 582917
mail; n.bosstad@wolmail.nl
gsm 06 50440208