Zondag 22 november van 11.00 tot 17.00 uur is het zover,

Samen met Aagje's dochter, Ada de Haan, zijn we voor het 5e jaar bezig om in Abbekerk een sfeervolle winterfair te organiseren.

Drie Historische locaties in het hart van het dorp, Kerk, Boerderij en 't Regthuys zetten de deuren voor u open. Deze gebouwen, vol van geschiedenis zijn op zich al een bezoek waard.

De Winterfair is een podium voor Abbekerkse en lokale creatievelingen en -ondernemers om zichzelf te presenteren, zij spelen in op de feest- en winterse dagen die voor de deur staan.

Zo vindt u een aanbod van bijvoorbeeld; speculaaskoeken, cadeautjes, decoratie, kleding en bijzondere handwerktechnieken, Er is een grote verscheidenheid, zodat een ieder iets an zijn gading kan vinden of geinspireerd kan raken. Voor elke bezoeker heeft de koster koffie, thee of glúwein klaar staan.

Nieuw dit jaar zijn de naar Zweedse traditie gemakte Julbocken [kerstbokken]. De stijl, want gemaakt van pallethout en de vele mogelijkheden voor decoratie zullen de creativiteit van menigeen aanspreken.

ook aanwezig is Aagje's  Dochter met de verkoop van allerlei handgemaakte artikelen, babumutsjes, geitenwollensokjes, sleutelhangers etc. De opbrengst hiervan is geheel voor Orange Babies, de organisatie die zich inzet voor de HIV moeders en baby's in Afrika. Kopen is geven!

In de achterzaal van het café is ViaVia Popup store, [dameskleding] deze is tijdens de winterfair ook geopend.

Het museum 't Regthuys heeft boveneen collectie authentieke gebruilsvoorwerpen, en beneden een prachtige authentieke gevangenis!

Tevens is op het Burgermeester Kromplein de winkel van Marjoleine Zweed geopend, waar u voor een workshop zo kunt aanschuiven.

We zien u graag!

Kerk en boerderij, Dorpsstraat 42 en 89 , beide vrij entree.

ruime parkeergelegenheid op het Dorpsplein of achter het café